Du är här

Om oss

Powerpipe Systems AB tillhandahåller driftsäkra, förisolerade rörsystem för distribution av fjärrvärme med minimala värmeförluster. Även andra applikationer, som till exempel fjärrkyla, ingår i vårt erbjudande.

Våra leveranser omfattar hela distributionssystem, vilket inkluderar förisolerade rör, rördetaljer, muffar och larmcentraler med mera. Utveckling och tillverkning sker i egen regi.

Våra produkter är uppbyggda som en sandwichkonstruktion med mediarör av stål, polyuretanskumisolering och mantelrör av polyeten som tillsammans bildar en fast enhet utan relativa rörelser mellan mediarör och mantelrör. Rör och rördelar levereras som standard med två larmtrådar av koppar för inkoppling till ett elektroniskt fuktövervakningssystem.
Powerpipes rördelar är framtagna för att täcka ett stort användningsområde för kunden avseende avvinkling, avstängning, avgrening, tömning, luftning mm.

Powerpipe Systems AB
Ellesbovägen 101
425 02 Hisings Kärra
+46 31 57 78 00

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler.

 


Powerpipe i media
Se reportage i Svensk Leverantörstidning.

Tidningen Energi nr 1 2022, s. 34-35

 

 

För mer information